Zaktraining/circuittraining

Daag jezelf uit met diverse stoot en trapcombinatie op de bokszak. Een aanrader voor iedereen wie aan de conditie wil werken of je nu een vechtsport beoefend of niet; dit uur kun je alle frustraties er uit te gooien. In deze lessen wordt er voornamelijk op de bokszak gewerkt, en met regelmaat afgesloten met een circuittraining waarbij er een uitdagend circuit wordt uitgewerkt. Deze les hebben we voor dames/heren, ladies only, en voor jeugd. Kijk snel in het lesrooster welke lessen jij kan volgen!

Dames/Heren

In deze lessen trainen dames en heren samen. Vanaf 16 jaar is het al mogelijk in deze lessen in te stromen, in goed overleg met de trainers. Pak deze les voor je werk mee zodat je fit aan je dag kan beginnen, of sla alles er ’s avonds nog even uit.

Ladies Only

Deze lessen zijn speciaal opgezet voor de dames wie in een sterke meidengroep willen trainen. Buik, bil, benen worden getraind dit uur naast de conditionele training op de bokszak. Een goede, energieke sfeer is altijd aanwezig; geen geklets maar lekker knallen!

Jeugd 5 t/m 12 en Jeugd 13 t/m 17

In deze groepen kan ook op de zak worden getraind. Technieken uit Karate, Boksen en Thai-Kickboksen worden spelenderwijs aangeleerd met aansluitend een circuittraining/bootcamp. Dit in groepen ingedeeld op leeftijd.

Materialen voor zaktrainingen

Deze kunnen bij de trainers besteld worden!

– Scheen protectie (optioneel)

– Zak of bokshandschoenen

– Bandages (pols en handbescherming)

– Trainingsbroek en T-shirt