Ladies Only

Voor de dames bieden we verschillende trainingen aan. Voor ieder niveau hebben we ruimte en uitdaging! Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn gericht op het Thai-Kickboksen, Boksen en Zak-Circuittraining.

Lessen

Ladies Full Bodyworkout

Deze groep is opgezet voor en door ons sterke team dames vanaf de leeftijd 16 jaar. Knal met diverse stoot en trapcombinaties op de bokszak/pats om vervolgens een uitdagende full body workout te pakken.

De naam zegt het al: het gehele lichaam wordt getraind!De training is gericht op boksen en thai-kickboksen en boksen, en heeft uitdaging voor ieder niveau.

Dames Thai-Kickboksen

Vanaf 18 jaar hebben we ons eigen damesteam trainen in boksen en thai-kickboksen.

Deze damesgroep bestaat uit alle leeftijden vanaf 18 jaar. In dit uur worden diverse stoot en trapcombinaties uitgewerkt zowel aanvallend als verdedigend. Hierin kunnen de frustraties goed worden geuit, en leren de dames zichzelf verdedigen. Buik, benen en armen worden onder andere getraind in dit uur waarbij er rekening wordt gehouden met ieder niveau. Ook als je wil afvallen of juist sterker wil worden is dit uur ideaal om aan deel te nemen.
Sparren binnen dit uur is net als in de andere boks en thai-kickbokslessen optioneel en als er gespard wordt het hoofd met rust gelaten.

Afgeschermd trainen onder begeleiding van een dames trainer kan ook. Op dinsdagavond hebben we de dames les van Lisa, waarbij de zaal wordt afgeschermd.

Materialen voor de Ladies Only lessen

Deze kunnen bij de trainers besteld worden!

– Scheen protectie

– Handschoenen

– Bandages (pols en handbescherming)

– Bitje (gebitsbescherming)

– Trainingsbroek en T-shirt