Over ons

Veel vechtsporten voor écht iedereen onder 1 dak! Trainers met veel ervaring helpen jou om je doelen te bereiken! Lees hieronder meer over Fight Team Schiedam

Fight Team Schiedam

Sinds 2014 is Fight Team Schiedam begonnen onder leiding van de sportschool eigenaar Johan van Ee. Johan heeft een flinke ervaring als trainer en brengt dit met veel passie over op de leden samen met zijn team aan ervaren trainers. Onze passie is om onze leden te helpen in hun ontwikkeling en ze naar een hoger level brengen! Voor iedereen begint dit op een ander punt, maar door onze manier van trainen haalt iedereen hier iets uit! Je werkt in een leuke omgeving altijd aan je conditie, balans, techniek en je zelfvertrouwen.

Loyaal, lekker (hard) trainen, gezellig en respectvol zijn de woorden die bij je opkomen als je bij deze sportschool binnenkomt.

Er is een breed aanbod te vinden op de menukaart voor verschillende doelgroepen. Wil je meedoen vanaf jongs af aan, recreatief of wedstrijdgericht trainen, of enkel trainen met dames? Dan kan dit allemaal. Hier wordt goed op ingespeeld, maar nooit gaat dit ten koste van de kwaliteit en veiligheid.

Sinds kort zijn we verhuisd naar een nieuwe mooie locatie waar we erg trots op zijn! Dit biedt nog meer mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijken is meedoen, dus train mee en laat je verrassen!

Instructeur: Johan van Ee

Instructeur: Johan van Ee

Johan van Ee is de hoofdtrainer Kyokushin Karate en trainer Thai-Kickboksen bij Fight Team schiedam. Met als basis Full Contact Karate, neemt deze trainer 14 jaar ervaring aan coachen, lesgeven en wedstrijdervaring mee naar de trainingen. Tevens is hij Oefentherapeut Cesar. Dit is een Paramedische Therapie gericht op houding en bewegen bij jeugd, volwassenen en senioren. Met deze studie zal deze trainer het optimale uit iedereen weten te halen binnen de trainingen.

Instructeur: Robert van der Hart

Robert is trainer in het Thai-Kickboksen binnen Fight Team Schiedam. Met ruim 15 jaar aan wedstrijd en lesgeef ervaring, heeft deze instructeur een sterke basis aan techniek welke hij ook weet over te brengen aan de leden. Tevens is Robert afgestudeerd in Sportmanagement. Dit maakt dat zijn kracht ligt in het overzien van de gehele groep en er niemand in de lessen achterblijft. Iedereen wordt bij zijn lessen betrokken en zal iets nieuws leren in zijn lessen.

Instructeur: Alex Vleij

Alex is trainer in Thai-Kickboksen binnen Fight Team Schiedam. Alex brengt ruim 15 jaar aan ervaring mee op het gebied van lesgeven, coachen en begeleiden binnen deze budosport. Deze ervaring is terug te vinden in de wedstrijdtraining welke wordt gegeven door Alex binnen Fight Team Schiedam. Ook is deze ervaring terug te zien in zijn individuele begeleiding binnen de verdere trainingen. Individueel ligt de kracht van Alex voornamelijk in het zien waar een Thai-Kickbokser sterk of juist zwak in is; dat herkent deze trainer direct en hier zal hij iedere Thai-Kickbokser bewust van maken.

Instructeur: Willem van Ee

Willem is leraar Kyokushin Karate. Met ruim 10 jaar ervaring als wedstrijdvechter en coach is deze trainer actief binnen de lessen Kyokushin Karate. Zijn kracht ligt voornamelijk in zijn enthousiasme en het motiveren van leerlingen binnen en buiten de dojo. Ook bij het begeleiden naar examens en wedstrijden toe is deze trainer een sterke kracht binnen Fight Team Schiedam.

Instructeur: Danny Buter

Danny Buter is de trainer Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) en Grappling. Zowel in deze takken van sport als in diverse oosterse vechtsporten (zwarte band in vier disciplines) heeft deze docent geruime ervaring opgedaan. Deze Europees en Nederlands kampioen geeft (privé) trainingen, maar is ook zelf nog actief op de wedstrijdmat. Zijn grootste voldoening haalt hij uit het trainen en begeleiden van zijn teamgenoten!

Instructeur: Lisa Bedeker

Lisa is de trainer voor de Ladies Only lessen. Met ruim 20 jaar ervaring in het thai-kickboksen weet ze de dames op ieders niveau uit te dagen! Haar lessen staan bekend om een volledige workout, gezelligheid en veiligheid.