Over ons

Fight Team Schiedam is het best te omschrijven als een gym waar een echte familie cultuur heerst met veel loyaliteit. Veel van onze trouwe leden zijn al sinds begin 2000 actief bij ons. Waar we ooit zijn gestart met Karate, Boksen en Thai-Kickboksen, zijn we doorgegroeid tot een sportschool met meerdere disciplines en trainingsmogelijkheden. We hebben ons aanbod sinds onze start uitgebreid met Brazilian Jiu-Jitsu, Grappling, Zaktraining en Fitness, maar zijn ook in onze jeugd en dameslessen enorm gegroeid.
Tijdens de lessen wordt er lekker doorgetraind waarna er altijd nog ruimte is voor een drankje met elkaar. Dit gebeurt in onze ruime bar waar ook de eiwit shakes klaarstaan. We zijn in ons aanbod zowel recreatief als wedstrijdgericht actief.
Leer hieronder alvast de trainers kennen en kom snel eens langs!

Johan van Ee
Hoofdtrainer

Nooit opgeven en iedereen een kans geven. Met als basis Full Contact Karate is Johan doorgegroeid in alles wat met Karate, Thai-Kickboksen en Boksen te maken heeft. Denk hierbij aan coachen, lesgeven en wedstrijdervaring. Nooit opgeven en iedereen een kans op trainen geven is voor Johan een rode draad.

Lisa Bedeker
Trainer dames Thai-kickboksen en Ladies Only

Altijd vrolijk, energiek en klaar om te knallen met haar meiden. Lisa geeft de ladies Only les op de dinsdag avond. Haar lessen worden afgeschermd voor kijkers, waardoor iedereen enthousiast en op zijn gemak kan trainen! Met Lisa is het altijd hard trainen met een berg positiviteit.

Alex Vleij
Trainer Thai-kickboksen, boksen en zaktraining

Trouw, gedisciplineerd en een echt trainingsbeest! Om Alex kun je niet heen. Zijn ervaring op het gebied van wedstrijden, lesgeven, coachen en begeleiden binnen deze sport is terug te vinden in zijn trainingen. Alex herkend waar een vechter sterk of juist zwak in is, en zal deze met zijn pittige trainingen gaan aanpakken.

Robert van der Hart
Trainer Thai-kickboksen

Positiviteit en lekker hard trainen! Met deze instelling, zijn wedstrijdervaring en goede focus op techniek weet hij de leden uit te dagen en verder te helpen. Tevens heeft Robert de kracht in het overzien van de gehele groep en er is niemand in de lessen die achterblijft. Geen training zit hetzelfde in elkaar en dit zorgt voor creativiteit.

Nancy vd Wielen
Assistent trainer jeugd

Sportief, loyaal en verantwoordelijk. Bij al onze jeugdlessen is Nancy betrokken. Door zelf actief te zijn in het Thai-Kickboksen, Kyokushin Karate en Fitnessen, is Nancy een top assistent bij de jeugd. Ook rond de lessen is Nancy altijd actief terug te vinden binnen de sportschool.

Bob vd Hoeven
Trainer boksen

Knallen, maar met respect en altijd iets om wat te leren! Met een berg aan ervaring binnen het verzorgen van lessen in Boksen, Kyokushin Karate en MMA haalt Bob het beste uit de vechters, of dit nu recreatief of wedstrijdgericht is. Opgeven is bij Bob geen optie!

Danny Buter
Trainer Brazilian Jiu-Jitsu & Grappling

Gentleman in omgang, geduldig en strategisch. Voor alles wat maar met het grondwerk te maken heeft kom je uit bij Danny. Met geruime (internationale) wedstrijd en trainingservaring weet Danny op ieder niveau wat bij te brengen.

Yuna vd Dood
Assistent trainer jeugd

Betrokken, creatief en ook zeer verantwoordelijk. Gestart als stagiair maar vervolgens zo snel gegroeid in het verzorgen van lessen, dat Yuna nu vast betrokken is bij al onze jeugd. Zelf actief in Thai-Kickboksen maakt dat deze trainster meerdere uitdagende lessen en combinaties in huis heeft.