Aangepast sporten

Iedereen heeft recht op training. Want of je nu blind, doof ben of in een rolstoel zit; iedereen moet kunnen sporten op zijn/haar manier. Met boksen, zaktraining, circuittraining of karate knokken we voor iedereen met onze sportschool!

Lessen

Aangepast sporten; boksen, zaktraining en circuittraining

Deze training is gezellig maar ook samen hard werken. Als een team wordt dit uur gewerkt met een uitdagende boks-workout op de bokszak, met aansluitend een leuk circuitje gericht om het hele lichaam sterker te maken. Belangrijk voor de deelnemers; iedereen traint op zijn/haar niveau! Denk je het is even te veel is er altijd alle ruimte om even de rust te pakken om vervolgens weer in te springen. Iedereen blijft in zijn waarde, en motiveert elkaar sterker te worden.

Aangepast Sporten; Jeugd

Onze aangepaste jeugdsporters vinden bij ons een plekje in het boksen, kickboksen of karate. Lekker aan de conditie werken, sterker worden mentaal of fysiek, richting wedstrijden werken of gewoon gezellig met je vrienden trainen.

Veilig trainen en leren waar je eigen grenzen liggen maar ook die van anderen wordt geleerd in deze lessen. Naast natuurlijk discipline, coördinatie en motoriek! Alles in de lessen wordt geleerd om jezelf te verdedigen of de mensen om je heen als het niet anders kan. Nooit mogen de stoot en traptechnieken zomaar worden uitgeoefend op school of met buiten spelen; dit wordt dan ook in de lessen met nadruk verteld.

Materialen voor het Uniek Sporten

Deze kunnen bij de trainers besteld worden!

Voor de Karatelessen

– Een pak (Gi)

– Een t-shirt voor onder het pak

– Handdoek

– Handschoenen

– Scheenbeschermers (optioneel)

Voor de Bokslessen

– T-shirt

– korte of langere trainingsbroek

– Scheen protectie

– Bokshandschoenen

– Bandages (pols en handbescherming)